De mest populære firmagavene er som regel gaver folk kan bruke, altså noe de trenger i hverdagen. Selv om det er mange som ikke gir gaver til de ansatte, eller som heller gir gaver til veldedighet, setter de fleste pris på å få en liten oppmerksomhet når julen kommer. Det trenger ikke å være så kostbart. En reklamepenn kan være nok, dersom det er en fin penn, men både selskapets størrelse og budsjett spiller selvsagt inn på gavens pris.

Praktiske gaver

Det praktiske trenger ikke å koste en formue, og det er heller ikke alltid de dyreste gavene som blir mest verdsatt. Kaffekopper med trykk er en gave som kan brukes både på jobb og hjemme, og hvis du dessuten koster på trykking av de ansattes navn på koppene, føles gaven både mer personlig, og det blir lettere å skille koppene fra hverandre. Men kopper med firmaets logo er også en god ide.

Til handleturen

I det siste har det også vært mye fokus på miljøbelastningen knyttet til plastposer, og da kan et handlenett i stoff være både miljøvennlig og nyttig. I tillegg vil handlenettet ha god reklameverdi, ettersom de ansatte kan bruke det i butikken, der folk legger merke til logoen. Dette er en helårsgave som passer like fint til kvinner som til menn, og den kommer helt sikkert til nytte.

Andre praktiske gaver

Praktiske gaver er så mangt, fra luer og T-skjorter til drikkeflasker og førstehjelpssett, alt etter hvor mye du vil legge inn i gaven. Husk at gaver som regel blir billigere dersom du bestiller store kvanta, og husk også at mange av firmagavene fungerer som en reklamelogo utad. Derfor er det bedre å velge gaver som kan brukes ofte, i stedet for noe som bare blir stående til pynt. Gjør logoen din enda mer synlig og kjent med spennende firmagaver.