Det er lurt å tenke på årstid og anledning når du skal velge en firmagave. Selvsagt er det mulig å bruke en T-skjorte hele året, men den er mest synlig på sommers tid, når det ikke er nødvendig med en jakke utenpå. Om vinteren vil derimot jakker, luer og refleksbrikker være et godt valg, for da er det sesong for disse varene.

Vårlige firmagaver

Ved påsketider er det sikkert mange som setter pris på en termos eller en ryggsekk de kan ha med på fjelltur. Rundt påska kan godteri også være et godt valg. Eller kanskje et sitteunderlag for å nyte de første varme dagene i solveggen.

 

Sommerlige firmagaver

Om sommeren passer det fint med T-skjorter, keps og solbriller. En vannflaske er også et fint valg. Du finner også ting som shorts og skjørt og håndklær. Alt dette egner seg til varme soldager.

Høstlige firmagaver

Høsten kan være våt, så hva med å dele ut paraplyer? Refleksbrikker er også et godt valg om høsten, for da begynner kveldene å bli mørke. Fleecejakker er også en god ide, og du finner et utvalg av mange sesongjakker hos tsreklam.se firmagaver, for eksempel softshelljakker.

Vinterlige firmagaver

Luer, skjerf og isskraper er nødvendig på vinters tid, og disse gavene passer til de fleste. Også om vinteren passer det med refleksbrikker, termoser og kaffekopper. Før jul setter mange pris på julegodteri eller kanskje en morsom nisselue.

Helårsgaver

Det er selvsagt mange gaver som passer hele året, for eksempel nøkkelringer, USB-penner, musematter og skrivesaker. Kaffekopper er en helårsgave som de fleste trenger, enten de liker kaffe, te eller andre varme drikker. Du finner svært mye å velge blant, i alle prisklasser og til alle behov. Lek med trykket for å gi gaven et personlig preg, og del ut gaver som både gleder mottakeren og som samtidig gir deg litt ekstra markedsføring.