Det kan være ekstra morsomt med en firmagave som passer nettopp din bransje. Her er det mange muligheter. Hvis du driver et treningssenter, er treningsklær eller drikkeflasker med logo det mest opplagte. Driver du en kaffebutikk eller et serveringssted, kan du velge kaffekopper med trykk som firmagave. Også forklær med trykk passer fint til en bedrift som serverer eller produserer mat.

Noe for alle

Klær passer også fint til mange ulike bedrifter, ikke bare dersom du driver en klesbutikk. Hvis de ansatte jobber utendørs, vil varme arbeidsklær med firmalogo helt sikkert blir satt pris på. For den som er mye utendørs, kan det også passe fint med refleksvester. Det er en nyttig gave som også bidrar til økt sikkerhet for dine ansatte.

Driver du en sportsbutikk kan du velge drikkeflasker eller termoser med trykk. Til databutikken eller til ansatte som jobber mye med datamaskinen, kan du velge musematter, ladere eller USB-penner med trykk. Touchpenner med trykk er et bra valg til de som bruker mobilen mye i jobbsammenheng.

Klær til alle anledninger

Klær er ofte en populær gave som de fleste kommer til å bruke, og ettersom det finnes både T-skjorter, treningsklær, varme jakker og arbeidsklær å velge blant, finner du helt sikkert noe som passer til nettopp ditt arbeidsmiljø og de ansattes behov. Klær til fritidsbruk er også et alternativ, for da blir logoen din synlig utenfor arbeidsplassen. Her finnes det selvsagt klær som passer til hele familien, også til de ansattes partner og eventuelle barn.

Til den miljøbevisste

Hvis firmaet ditt er opptatt av en god miljøprofil, finnes det dessuten både miljøvennlige klær, miljøposer og dynamolamper. Her kan du kombinere nyttige gaver med omtanke for miljøet, noe de ansatte sikkert setter pris på. Også notatblokker med miljømerke er nyttig og praktisk, nesten uansett hvilken type bedrift du driver.